ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Τελευταία ενημέρωση 16 Ιανουαρίου 2021

 

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας. Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να την επιστρέψετε μόνο για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Όλες οι επιστροφές πρέπει να επισημαίνονται εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Όλα τα στοιχεία επιστροφής πρέπει να είναι σε νέα και αχρησιμοποίητη κατάσταση, με όλες τις πρωτότυπες ετικέτες και τις ετικέτες.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία που κάνατε μέσα από το διαδικτυακό τόπο olivetraditionalproducts.gr, θα πρέπει η παραγγελία να μην έχει περάσει το στάδιο της αποστολής. Αν η παραγγελία σας αποσταλεί με προορισμό τη διεύθυνση που μας υποδείξατε, τότε θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας και να ακολουθήσουμε τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

 

Στην περίπτωση όμως που η παραγγελία σας δεν έχει περάσει στο ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μας ώστε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και να σας κάνουμε την επιστροφή χρημάτων.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Για να επιστρέψετε ένα είδος, στείλτε email στην εξυπηρέτηση πελατών στο info@olivetraditionalproducts.gr ή καλέστε στο +30 28410 24342.  θα σας εξυπηρετήσουμε και θα προχωρήσουμε τη διαδικασία της επιστροφής. Θα χρειαστεί να, τοποθετήσετε το αντικείμενο με ασφάλεια στην αρχική του συσκευασία και να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς και ακολουθήστε τις οδηγίες για τη διαδικασία αποστολής.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Αφού λάβουμε και επιθεωρήσουμε την κατάσταση του αντικειμένου σας, θα προχωρήσουμε τη διαδικασια επιστροφή σας. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων και στις επιστροφες αλλά και στις ακυρώσεις θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε ημερών (15). Θα σας στείλουμε email όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

 

Για ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας στον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών ή στο email παρακάτω για να κανονίσετε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Εάν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο

 

+30 28410 24342

info@olivetraditionalproducts.gr